Generalforsamling Ørsted IF

Ørsted IF generalforsamling.
Pressemeddelelse fra formand Henning Hansen:
Selvom der ikke kom overvældende mange af foreningens over 400 medlemmer, så blev generalforsamlingen gennemført tirsdag d. 26. april 2022 i en positiv stemning. Alle afdelingerne er kommet godt over corona- krisen uden det store frafald, som man læser om i andre foreninger. Faktisk har vi ligefrem oplevet en – omend beskeden – vækst i medlemstallet.
Valget til bestyrelsen og andre poster gik ganske fredeligt – men der var også tale om genvalg over hele linjen.
Årets fortjenstpokal i Ørsted IF gik til Grethe Rasmussen.
Den blev overrakt af formand Henning Hansen til en meget overrasket Grethe ved foreningens generalforsamling. Overrasket fordi Grethe lige til det sidste troede, at en anden skulle have pokalen, men den øvrige bestyrelse havde altså konspireret i det skjulte.
Grethe har gennem 28 år udført et KÆMPE arbejde ikke bare i badmintonafdelingen, men også i bestyrelsen og foreningen som helhed. Grethe stiller altid op, når der er behov for en ekstra indsats, og hun laver mange aktiviteter for foreningens medlemmer som f.eks. badmintonskole, “natminton” og klubstævner og meget mere. Hun er altid klar med fotografiapparatet, når nogle af holdene vinder stævner og turneringer og deltager også gerne i andre arrangementer som f.eks. fællesskabsdagen bag kroen på næste søndag d. 8. maj. Og Grethe møder altid op med et smil og en venlig bemærkning.
Ingen har fortjent denne pokal mere end Grethe.